понеділок, квітня 21, 2008

Я не потірявся :).

Як зауважив Сашко ... щось Андрій пише все рідше і рідше, пости все коротші і коротші. Друзі "ми єво тіряєм". Я не згідний з цим твердженням повністю, але дійсно я бачу, що доля правди тут є: я “тіряю” :( вільний час, який мав на написання постів. Проте, ви мене не “тіряєте” як людину, яка починає загнивати в жахливому бутті капіталізму і думати лише про примітивні символи цієї системи - $$$.... Я відчуваю, що маю знову бажання включити свої мозкові клітини для аналізу життя-буття на Канадійщині та викласти на блозі результати цього аналізу з інтервалом тиждень, максимум два... З понеділка почну пробувати це втілити в життя :).

Все відбувається періодами. Напевно прийшов час, що я активно почав зливатися з просто хорошими людьми навкруги у славному місті Ванкувер. Більшість з них - це українська діаспора, але є і виключення :). (Доречі, сьогодні я почув, що українська діаспора Ванкувера налічує близько 86000 людей, скучати не прийдеться :)). Отже, спочатку в мене був період, коли я мав дуже багато часу для себе, а зараз починається період, що планувати вільний час необхідно заздалегідь на 2-3 тижні. Весь час цікаві зустрічі, нові люди, екшини. За минулий звітний період, мене лише один раз тягнуло до дому :). Так, це було моє День Народження! Дякую ВСІМ, хто мене не забуває і надіслав щирі та теплі слова на мою адресу! ДУУУУЖЕ приємно! ДЯКУЮ ЩЕ РАЗ! Цей тяжкий процес переходу з 35 років до 36, я розтягнув на кілька днів :) і провів його у колі друзів і співробітників. Доречі, я відчув гостру потребу у приватному будинку, щоб запросити всіх цікавих мені людей на моє скромне паті. Нажаль місця та мебелі у мене є мало і це не дозволило мені провести екшн на повну катушку, запросивши всіх людей, ких я хочу бачити... думаю з роками виправлюся :).

Новин у мене дуже багато, але писати все це займе не одну сторінку тексту... Тому я знову схалявлю, виставляючи фотографії з останніх двох подій (my36 and autoshow) на яких я був присутній... далі буде. :)