неділю, лютого 22, 2009

Скромні зимові розваги.

Купивши минулого року сезонний абонемент на Grouse Mountain я зазделегідь визначив чим буду займатися на зимових вихідних цього року: лижні та оздоровчі гірські повітряні ванни :). Тому вікендне життя стало одноманітне: субота - лижі, неділя - відновлення сил після лиж :). Ці недільні цикли деколи я розбавляв іншими розвагами (ковзани, кінотеатр, бовлінг, басейн) та роботою. Так і пролетів ще один місяць. На перший погляд скучна рутина, але запевняю вас — це приємна рутина. Бачу, що починаю повторюватися з минулорічними подіями... але немає на це ради. Тому, кому цікаво, то рефрешнута версія фото 2009 року та відео

Не знаю, як можна описати відчуття, які отримуєш при катанні а лижах. Це треба пробувати.




П.С. Не вистарчає часу та сил на опис серйозних речей (криза а Канаді, курс канадського долара щодо американського тезки, як правильно заплатити податки в Канаді, підготовка до олімпіади у Ванкувері, як можна правильно потратити 1 мільярд доларів на олімпіаду? А потім другий мільярд :)...). Тем багато і не знаю на якій зупинитися детально. Якщо будуть запити на якісь теми — підготуюся та випущу аналітичну статтю :).

4 коментарі:

Анонім сказав...

Дуже гарна природа, як у Карпатах, тільки там умов нема для цього, жаль.
На першій плавці в першій частині, здається, зліва по курсу наче крутий спуск, тобто прірва?
Мене б точно викрутило туди.
Чисте повітря...
Набирайтесь, діти, здоров"я!!

Чужа цьоця.

Анонім сказав...

Здоров Андрухович!
Судячи з Твого нового блогу - "Ты, царь батюшка, все в трудах - аки пчела...". Гори, спортклуб, боулінг, басейн, ковзани, кінотеатр, робота... підробляє хлопець як і де тільки може! МОЛОДЕЦЬ!!! Не соромно неьці Україні за свого сина, що поневіряється на чужині в кабальних умовах глобальної економічної кризи! Всі стали струнко, поклали руку на серце, підняли погляд на знамено що гордо розвівається на вітрі під дзвінкі ноти гімну!

Тепер про земне. Кілька запитів на нові теми для обговорення (ну дууууже турбують):
1. Як дають собі раду в горах при страшних морозах і заметілях канадські білки? Чи існує в умовах жорсткого капіталізму державна програма соціального захисту цих тендітних створінь?
2. Чи вистачить, за прогнозами аналітиків, з огляду на економічну кризу, що тільки розпочалася, снігу та льоду на майбутній олімпіаді у Ванкувері 2010 року для всіх учасників?
3. Які перспективи та шляхи вирішення проблеми приєднання Канади до України в аспекті світової глобалізації та падіння цін на нафту?
На тиждень напевно досить.
Бувай здоровий!
Андрій Глуховецький.

Анонім сказав...

Привіт Андрій!
Я також буду повтроюватись: опять хочу у Вакнувер. Ванкувер найкраще місто на землі і по доброму тобі заздрю :-)!
Робимо возєднання сімї. Я на все согалсєн :-)
-Володя К-

Анонім сказав...

Привіт Андрію!
На даний час знаходжусь в рідній Україні хоча задумуюсь (емігрувати) до Канади.Пропрацювавши 1,5 років в США хотілось би дізнатись про Канаду трохи більше,томущо американці коли їх запитуеш про Канаду тільки знизують плечима.Прочитавши твій блог Канада як країна мені подобаеться набагато більше ніж США.
Тому хотів би запитати чи міг би ти порівняти Канаду з США,та чи є в тебе досвід праці в інших країнах яким би ти міг поділитись?
Наперед дякую за відповідь?
Андрій