неділю, червня 17, 2007

This week news.

Моментами в житті людині є сумно... З різних причин. Одні знаходять розраду в горілочці; інші - шукають собі оточення для того, щоб розвіятися; ще інші - знаходять заняття, яке відволікає від проблем... Одним словом, одного рецепту немає :). Не так щоб мені було дуже сумно, але якось починаю задумуватися про майбутнє, і стає дійсно сумно/страшно... :). Тому трішечки потайпаю тексту :)... Причини сумування писати не буду, бо це особисте :)... Але, починаю за собою зауважувати дивні речі: не маю бажання знайомитися з новими людьми, і будь-яка річ, що вимагає спілкування з зовнішнім світом мене трохи грузить... - Каламбурчик вийшов :). Зал, басейн, сауна - атрубути класного щоденного життя в Канаді зі сторони України - помаленьку стають нормою і ти іх просто не зауважуєш... Правда чистота навкруги і далі радує око :). На днях дали мені зсилку онлайн телебачення з України (1+1,24,5,орт,1,інтер+) і вдень я подивився новини. Що сказати, у світі подача інформаціі для населення проходить різними методами але ціль однакова - зомбування населення. Тут я дивлюся новини, де ніц не відбувається в країні, окрім терористичних актів (їх або провели, або попередили) і згадую анегдот про топ навину країни: ВАВ! Ви знаєте що в Канаді сталося???!!! Ні , а що? Та як не знаєте!!! Помер Гарольд!!! ... А хто такий Гарольд, що країна в траурі? Та як хто - улюблений кіт прем'єр-міністра... У нас новини інакші - щось ділять, домовляються, зривають домовленості і т.д... В результаті теж ніхто нічого не розуміє і не хоче розуміти. Pезультат один: що робить уряд - то загадка :) for people.
Кілька днів тому ходив на дні Італіі в Торонто. Думав буде екшн, але все було зовсім не так. В центральній частині міста перекрили так кілометр дороги і виставили столики на вулицю з обох боків. По середині ЧЕМНО ходили люди, спостерігаючи де вільні столики. Проблема проста: алкоголь пити ніде не можна, окрім кафе. Дуже штучно... Додатково було пару атракционів, а-ля Лунапарк з Чехії 80х років, та пару музичних груп, які старалися перекричати одна одну... Лише одні співали OK for me, ліке "Річчі анд Повері"... Хотів пофотографувати, але ніц не було ефектного, тому зробив лише пару фото Italian Day.
В суботу робив порядки... пів неділі відсипався... от так і пролетів тиждень....
Згадав, що був ще в Українському консульстві. Не повірите, але було дуже приємно, так як ніхто не грубив, і вислухавши що мені з Олею було потрібно, все сказали як зробити. Олі документи вже забрали, а я в середу маю піти забрати підтвердження моїх прав, яке наше консульство робить безкоштовно. Поляки, наприклад, платять 150$. Так що не все так погано у рідному домі, як каже одна українська програма по УТ-1. Доречі, дивився місцеве українське телебачення: новини типу львівське телебачення,а в кінці спонсори новин - похоронне завЕдення "Світла дорога"... Я з стільця чуть не впав :). От і новин більше не маю...У нас падає дощ...:)

3 коментарі:

Анонім сказав...

Андрій!
Депресняк, то звична річ, поки немає роботи. Все скоро пройде і стане ще фіговіше... Жарт. Візьми сходи собі на хокей (просто так). А італійський день точно єрунда. Тому поки маєш вільний час - квась огірки і роби закрутки на зиму. Якщо немаеш кришок, то дай знати ми вишлем.
Бувай здоровий,
Андрій Глуховецький.

Volodia Krupach сказав...

Привіт!
Бачу тобі терміново потрібна робота :-). Такі вже ми є трудоголіки - деперсняк від роботи або від її відсутності :-). По доброму завидую людям котрих хвилюють речі типу Ющенко Янукови Юля, або ще краще котрих взагалі нічо не хвилює крім поїсти, поспати і пої.
І тільки ми трудоголіки - краща (і дурніша :-)...) частина людства вкалуємо за всіх політиків і нероб.
Вище хвіст!!! Ще навкалуєшся!

Vovan сказав...

Щоб пройшла депресія треба гарного сексу...Маеш якусь канадійку на прикметі?(то якщо по любві ).А як за гроші то думаю що в Канаді мають бути такі послуги ;-)))